Crida ara!
+34 934 108 114
+34 649 056 614

Okai Barcelona Tours
Tours organitzats per descobrir Barcelona i Catalunya

Cargando
Creguem experiències úniques i exclusives durant la vostra estada a Barcelona!
Oferim visites guiades i altres serveis a Barcelona i Catalunya!
 
Més informacióCerrar
 
Cargando

VISITES PRIVADES

Botonera HOME
Visites exclusives i personalitzades. Allò és com ell treballa: proposem assegurances superiors-entallar itineraris per a tu, i treballem junts de decidir els itineraris que vaig portar tu més, depenent dels vostres gustos i interessos. Som flexibles i adaptables a tu!

ESDEVENIMENTS I GRUPS

Botonera HOME
Treballem amb grups i companyies, organitzem esdeveniments i activitats per a grups: sopars, incentius, rutes turístiques, congressos, outgoing..

EXCURSIONS I VISITES DIÀRIES

Botonera HOME
Perfecte per a passatgers de creuers,Perfecte per a passatgers de creuers, aquest servei es basa a visitar els millors llocs i monuments, sense perdre temps ni fer cues.

TRANSFERÈNCIES

Botonera HOME
Serveis de creuer/d'aeroport personals. Som professionals, multilingües, i proporcionem informació útil des de la seva arribada.
Cargando

Benvingut a Okai Barcelona

Organitzem tota classe de visites a Barcelona i Catalunya. Proporcionem tours privats i adaptats a cada client! Som un equip jove i apassionats per la nostra ciutat i l'art i cultura que li agrada explicar la història i secrets de la ciutat i regió.
La idea és introduir-li en els aspectes culturals de la ciutat.

Totes les visites són en anglès i espanyol amb altres llengües disponibles a petició!
Tria entre els nostres suggeriments però sempre podràs costumizar tours i serveis a mesura. Volem que els nostres clients gaudeixin, es relaxin i no es preocupin en la seva estada perquè sigui una experiència inoblidable! El nostre objectiu és gaudeixin la nostra ciutat i sempre vulguin tornar a ella!

Què està passant a Barcelona?

 
Cargando

Girona Temps de Flors i Besalú

1 dia a Girona: Les Flors i El Pont.
Girona Temps de Flors i Besalú.
Us proposem aquesta sortida amb autocar des de Barcelona per a gaudir Girona, el Festival Girona Temps de Flors, i fer un tomb per la ciutat medieval de Besalú
.
Única sortida: 19 de Maig 2018
Preu: 25€
1 dia a Girona: Les Flors i El Pont. Girona Temps de Flors i Besalú. Us proposem aquesta sortida amb autocar des de Barcelona per a gaudir  Girona,  el Festival Girona Temps de Flors, i fer un tomb per la ciutat medieval de Besalú . Única sortida : 19 de Maig 2018...

Sitges Carnestoltes 2016

Solament a 30 minuts de Barcelona, l'encantadora, colorida i oberta població de Sitges, celebra el seu gran Carnestoltes des del 4 al 10 de Febrer. Carnestoltes de Sitges atreu a més de 300.000 persones per a la festa sense oblidar les dues ruas organitzades el diumenge 7 i el dimarts 9 de Febrer 2016.
Solament a 30 minuts de Barcelona, l'encantadora, colorida i oberta població de Sitges, celebra el seu gran Carnestoltes des del 4 al 10 de Febrer. Carnestoltes de Sitges atreu a més de 300.000 persones per a la festa sense oblidar les dues ruas organitzades el diumenge 7 i el dimarts 9 de Febrer...

Opinions dels nostres clients

 
Cargando
Opinions

Avijit Das Patnaik (Singapore)

Our Barcelona trip was enhanced due to one handsome dude. Thanks Nestor for your care, facilities (City Centre 3BR apt, BMW comforts, etc),guidance and company. We are due to...

Sol·licita més informació

Contacta amb nosaltres omplint el formulari de contacte, amb un correu a: okaibarcelona@gmail.com o trucant a:

+34 649 056 614

+34 934 108 114

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades (RGPD) i la normativa en Protecció de Dades que correspongui, OKAI BARCELONA® informa:

Responsable: Nestor Centelles. Okai BARCELONA®
Finalitat: Respondre a la seva petició
Legitimació: Consentiment exprés de l'interessat.
Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional.
Informació addicional: Informació detallada sobre la nostra política de Protecció de Dades Aquí
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat